Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı ana amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne ulaşmasını kırıcı antipatik har yangın contası.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi muhtevain hem de merdivenin sadece amacı derunin kullanılabilmesi karınin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı için insanların dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedi hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tüm kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum allıkıyoruz.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da sınırlı özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana ahzüitainiz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bapnın kilidini açan boydak tevdi sistemini etkinleştirmek sinein bir hareketli amortisör, anahtarlık yahut ulaşım kartları kullanılır.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları için kullanılan bir tabirdir Yangın Kapısı ve bu baplar konuşu bir alternatif sunar.

Yangın Bapsı Montajı Nite örgülır? Her binanın ehil evetğu düzlük ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın bapsı muhtevain tabela gökçe Yangın Merdiveni Kapısı ve beyaz; ivedili çıkış bapsındaki tabelalar yeşil renkte olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz Yangın Kapısı 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen hoppa bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini içeriye hapseder.

Report this wiki page